Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Eristykset puhallustekniikalla niin uudiskohteisiin kuin vanhempiin rakennuksiin

 

 

Termex-Selluvilla – kaikkien aikojen eriste

Talosi eristäminen Termex-Selluvillalla on helppo ja kustannustehokas tapa vaikuttaa talosi asumisviihtyisyyteen sekä energiatehokkuuteen kaikkina vuodenaikoina. Termex-Selluvillalla eristetty talo on lämmin talvella ja viileä kesällä.

 

Energiansäästöä ja asumismukavuutta

– tutkitusti tyytyväiset asiakkaat

Termex-Selluvilla on ekologisesti keräyspaperista valmistettu palo- ja kosteusturvallinen puhalluslämmöneriste moderniin rakentamiseen. Vedoton, tasainen huonelämpö sekä erinomainen sisäilma takaavat ainutlaatuisen asumismukavuuden. Hengittävässä kodissa on miellyttävä asua. Riippuen talosi iästä, lämmitysmuodosta sekä aikaisemmasta eristyksestä, Selluvilla-lisäeristys maksaa itsensä takaisin muutamassa vuodessa.

 

Helppo ja nopea asennus puhaltamalla

Puhaltamalla suoritettava asennus on nopea ja helppo tapa eristää talosi yläpohja, seinät ja alapohja ekotehokkaasti. Esimerkiksi keskikokoisen omakotitalon tai rivitalon yläpohjan lisäeristäminen hoituu useimmiten yhdellä käynnillä parissa tunnissa.

Katso video: Termex-Selluvilla-lisäeristys

 

Puusta pitkälle

Termex-Selluvillan valmistusprosessissa hyödynnetään jo kertaalleen teollisesti jalostettua puuta valmistamalla kierrätyspaperikuidusta eristettä energiatehokkaampaan asumiseen. Selluvillan tuotannossa hyödynnetään ekoenergiaa.


 

 

 

 

 

Knauf-puhallusvillaeristys on kustannustehokas ja turvallinen ratkaisu.

Puhalletaan kuivatekniikalla joko vapaasti tai koteloon ja sopii niin yläpohjaan, alapohjaan, välipohjaan kuin seinäeristyksiin. Puhallusvilla on paloturvallinen, myrkyistä vapaa ja painumaton ratkaisu. Sillä on erittäin hyvä lambda-arvo: 0,033  W/mk (seinäpuhallukset BIBS-menetelmällä 30kg/m3). Koska eristettä puhalletaan juuri tarvittava määrä, vältetään täysin leikkaushävikki. Knauf-puhallusvilla on CE- ja M1 -merkittyä lämmöneristettä ja se toimii rakenteessa myös hyvänä äänieristeenä.

 

Seinäeristykset BIBS-menetelmällä

Knauf Insulationin kehittämällä ja patentoimalla verkkomenetelmällä, Supafil Framella, saadaan mahdollisimman tasainen eristekootumus puhaltamalla suoritettavissa asennuksissa. Koska BIBS (Blow-In-Blanket-System) eristeasennus suoritetaan kuivapuhaltamalla eristeverkon sisään ilman lisäaineita, voidaan muita seinätöitä jatkaa heti asennuksen jälkeen. 

Katso videot BIBS-menetelmällä eristämisestä: video 1 ja video 2

 

Asennuksiin kahden vuoden takuu!

Katso lisätietoa monipuolisesta Knauf Supafil Frame -puhallusvillasta tästä: www.modernipuhallusvilla.fi